Az értékpapírszámla nem cél, hanem eszköz


ELSŐ LÉPÉS AZ ANYAGI BIZTONSÁG MEGTEREMTÉSÉHEZ

PRÉMIUM SZÁMLANYITÁS EGYSZERŰEN

Az értékpapírokat, pénzügyi eszközöket és azok mennyiségében bekövetkezett változásokat befektetési számlán tartják nyilván. A megvásárolt, vagy áttranszferált értékpapírokon túlmenően a befektetési számlán kerül jóváírásra a beutalt összeg, a kapott kamat vagy a vállalatoktól kapott osztalék. Ezen a számlán terhelik a vétellel/eladással és a számla fenntartásával kapcsolatos díjakat költségeket. 

A prémiumszolgáltatások iránt érdeklődőknek a számlanyitást megelőzően személyes konzultációt biztosítunk, melynek részeként előzetes tájékoztatást nyújtunk a Társaságunk által végzett befektetési szolgáltatásokról, az általunk kínált pénzügyi eszközökről valamint a javasolt befektetési stratégiákról. A konzultáció során előzetes tájékozódást folytatunk annak érdekében, hogy minden esetben ügyfeleink számára alkalmas, egyedi körülményeihez igazodó, befektetési elvárásaival és pénzügyi helyzetével összhangban álló ügyletet, ajánlhasson illetve azokkal kapcsolatosan megfelelő szolgáltatást nyújthasson Társaságunk.

Leendő ügyfeleink a következő elérhetőségeken tudnak előzetesen tájékozódni Társaságunk szerződéses feltételeiről, szolgáltatásairól, a kínált pénzügyi eszközökről és az ügyletekre vonatkozó megbízások végrehajtási szabályairól.  Letöltés>>

Leendő ügyfeleink a számlanyitásra leegyeztetett időpontban a szerződés megkötésének előfeltételeként kötelesek személy-, illetve cégazonosságukat hitelt érdemlően igazolni, melyhez az alábbi okmányok bemutatása szükséges:

  • személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány (személyazonosító igazolvány, útlevél, vagy kártya formájú vezetői engedély)
  • lakcímet igazoló hatósági igazolvány (lakcímkártya)
  • adóazonosító jelet tartalmazó hatósági igazolvány 

Speciális esetben további okmányok bekérése válhat szükségessé. Így pl. külföldi munkavállalás esetén az úgynevezett adóügyi nyilatkozatot ki kell egészíteni a foglalkoztató székhelyének megfelelő ország adóhivatalának igazolásával.

Egyeztessen velünk időpontot, kattintson az oldal jobb oldalán a "KAPCSOLATFELVÉTEL" vagy az oldal alján lévő "KAPCSOLATFELVÉTEL-VISSZAHÍVÁS KÉRÉSE" menüpontra.

Adatainak megadását követően prémium bankáraink 1 munkanapon belül felveszik a kapcsolatot Önnel.

Vissza a tetejére