Személyes kiszolgálás


SZEMÉLYES KISZOLGÁLÁS ÉS BIZALMI KAPCSOLAT ÜGYFELEINK ÉS A PRÉMIUM BANKÁRAINK KÖZÖTT

BIZALMI KAPCSOLAT

A személyes kapcsolattartás a növekvő digitalizáció ellenére változatlanul fontos az Ügyfeleink számára.

Ügyfeleink a befektetéseikkel kapcsolatos kérdéseiket prémium tanácsadóinkkal és nem robotokkal szeretnék megbeszélni.

  • A befektetési döntések meghozatala bonyolult emberi folyamat.
  • A döntésekben az értelem (ráció) és az érzelem (emóció) egyaránt kiemelkedő szerepet játszik.
  • A pénzügyi eszközökkel kapcsolatos adatok feldolgozása során egyre nagyobb szerepet kapnak a digitális megoldások.
  • Ügyfeleink az információ értelmezésében és a döntéshozatalban a prémium bankárok piaci ismereteire, kereskedési tapasztalatára is támaszkodhatnak.  

 

 

 

Független befektetési tanácsadás


GLOBÁLIS ÉS FÜGGETLEN BEFEKTETÉSI TANÁCSADÁS

 

FÜGGETLEN PRÉMIUM BANKING

Az SPB Befektetési Zrt. magánügyfelek számára nyújtott szolgáltatásainak az alapja:

  • a személyes tanácsadás
  • a független termékkiválasztás
  • az egyénre szabott pénzügyi szolgáltatás

Úgy gondoljuk, hogy a független private banking szemlélet meghonosítása után, elérkezett az idő a független premium banking szolgáltatás bevezetésére is, mivel olyan értékajánlati többletet tudunk kínálni, ami kiszolgálja Ügyfeleink legmagasabb szintű igényeit. 

Prémium bankáraink a legjobb tudásuknak megfelelően a globális tőkepiacokon keresik a személyre szabott befektetési megoldásokat.

Az így felkutatott pénzügyi eszközök, ha illeszkednek Ügyfeleink kockázatvállalási hajlandóságához, alkalmasak lehetnek a megjelölt befektetési célok megvalósítására. 

A személyes kapcsolattartás során Ügyfeleink jelezhetik az élethelyzetükben esetlegesen beállt változásokat. Lehetőségük van javaslataink átgondolására, a pénzügyi eszközzel kapcsolatos kockázatok újraértékelésére.

Portfólió építés


EGYÉNI PORTFÓLIÓ ÉPÍTÉS LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

EGYÉNI PORTFÓLIÓ ÉPÍTÉS

LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

 

KAPCSOLATFELVÉTEL

Ha ügyfelünk szeretne lenni kattintson a "KAPCSOLATFELVÉTEL" menüpontra, és adja meg az elérhetőségét. Az adatok rögzítését követően 1 munkanapon belül egyeztetünk Önnel.

INFORMÁLÓDÁS, TÁJÉKOZTATÁS, TÁJÉKOZÓDÁS

Leendő ügyfeleink személyes kiszolgálásához egymás megismerésén keresztül vezet az út. Bemutatjuk társaságunkat  és megismertetjük Ügyfeleinkkel a fontos tudnivalókat. Tájékozódásunk során megismerjük az igényeit, feltárjuk a befektetés céljait. Lehetőséget és kellő mennyiségű időt biztosítunk az átadott információs anyagok alapos megismerésére.

VÁLASZOLUNK A KÉRDÉSEIRE

Tegye fel kérdéseit és megválaszoljuk. Az ügyfélkapcsolat létrejöttét megelőzően is biztosítjuk a kérdezés lehetőségét. Szóljon a kérdése a befektetések jellemzőiről, működéséről, biztonságáról vagy a befektetéshez kapcsolódó adózási kérdésekről, precíz és érthető választ fogunk adni.

SZERZŐDÉSKÖTÉS

Az élethelyzetét, a várható befektetési időtávot és a likviditási igényét is figyelembe vesszük. Közösen kiválasztjuk a befektetési célok megvalósítását legjobban elősegítő számlakonstrukciót. A prémiumcsomag-szerződésről, a tartós befektetési számláról és a nyugdíjelőtakarékossági számláról további hasznos információt olvashat oldalunkon. Bővebben>>

SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓ

Személyes konzultáción felmérjük Ügyfelünk vagyoni, jövedelmi helyzetét, befektetési céljait - a tervezett befektetési időtávra is kiterjedően -, továbbá a kockázatviselő képességét és a várható likviditási szükségletét. Tudjuk, hogy Ügyfeleink életkörülményei megváltozhatnak. Lehetőséget biztosítunk a kialakított befektetési struktúra a megváltozott körülményeknek megfelelő átalakítására.

PORTFÓLIÓ ÉPÍTÉS

Személyre szabott portfóliót ajánlunk. Globális szintű üzleti kapcsolatainkkal Ügyfeleink a hazai és a külföldi megtakarítási és befektetési termékek széles körét választhatják portfóliójukba.  Figyeljük a befektetése alakulását, szükség szerint további javaslatokat teszünk. A portfólió építésbe beválasztott befektetési termékek egyrészt a befektetési alapok köréből, - másrészt közvetlen állampapír,- kötvény,- részvény ill. egyéb alternatív befektetésekből kerülnek ki.

MONITORING

Ügyfelünk portfóliója teljesítményének alakulásáról rendszeres és részletes tájékoztatást kap, értékpapírszámlája és ügyfélszámlája aktuális egyenlegét az MNB által biztosított ESZLA rendszeren keresztül is ellenőrizhetik. Személyes preferenciáinak, illetve a piaci körülmények változásának hatására Ügyfeleink bármikor kezdeményezhetik a portfólió elemeinek módosítását.

Execution Only


Segítségünkkel a világ 71 országának tőzsdéit és a teljes nemzetközi OTC piacot el tudja érni. Így földrajzi határok nélkül, szakértő segítséggel fektethet be a világ bármely pontján.

Execution only

AZ SPB BEFEKTETÉSI ZRT. PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁSA ALAPVETŐEN KÜLÖNBÖZIK A PIACON ELÉRHETŐ EGYÉB SZOLGÁLTATÁSOKTÓL. EXECUTION ONLY SZOLGÁLTATÁSUNKON KERESZTÜL ÖNNEK LEHETŐSÉGE NYÍLIK EGYETLEN SZOLGÁLTATÓN KERESZTÜL ELÉRNI A KÖVETKEZŐ PIACOKAT: 

 

Ráadásul mindezeket a piacokat egyetlen, integrált rendszeren keresztül érheti el, így minden pillanatban pontos képpel rendelkezhet az Ön rendelkezésére álló fedezetekről (pénzről és értékpapírokról), függetlenül attól, hogy a Világ mely pontján hajt végre tranzakciót.

 

MIÉRT STRATÉGIAI FONTOSSÁGÚ AKTÍV BEFEKTETÉSI TANÁCSADÁST IGÉNYBE VENNIE?

 

Segítségünkkel a világ 71 országának tőzsdéit és a teljes nemzetközi OTC piacot el tudja érni. Így földrajzi határok nélkül, szakértő segítséggel fektethet be a világ bármely pontján kötvényekbe, részvényekbe, befektetési alapokba, illetve egyéb értékpapírokba.

 
 

HOGYAN IGÉNYELHET PRIME BROKERAGE SZOLGÁLTATÁST?

 

Önnek nincs más dolga, mint igényét jeleznie, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.

 

KAPCSOLAT

Sovereign Card


A Sovereign Card az SPB Befektetési Zrt. kiemelt ügyfelei számára kibocsátott azonnali kedvezményeket biztosító kártya.

Sovereign Card

A Sovereign Card az SPB Befektetési Zrt. kiemelt ügyfelei számára kibocsátott azonnali kedvezményeket biztosító kártya. A kedvezmények nincsenek bankkártyás vásárláshoz kötve, így ügyfeleink vásárlásaikat akár készpénzzel is rendezhetik. Ügyfeleinknek a vásárlást megelőzően elég bemutatniuk Sovereign kártyájukat, hogy együttműködő partnereinknél megkülönböztetett figyelmet és egyedi kedvezményeket érjenek el.
Kedvezményt nyújtó partnereink a saját területükön kiemelkedő minőséget képviselnek, így biztosítjuk ügyfeleink számára, hogy az SPB Befektetési Zrt.-nél megszokott minőséget a mindennapi élet más területein is élvezhessék. Legyen szó a Divat, Egészség & Szépségápolás, Elektronika & IT, Gasztronómia, Kultúra, Otthon, Sport & Szabadidő, Utazás & Szállás, vagy akár a Vásárlás különböző területeiről.

 

TOVÁBB A SOVEREIGN CARDHOZ

Vissza a tetejére